Heb je besloten een hoofd vol eigenwijze dreads te nemen? Of kies je liever voor ‘partial dreads’ of een enkele peek-a-boo? Dan kan ik je daarbij helpen.

Verdiep je vooraf goed in de mogelijkheden. YouTube erop los, Google je suf! Onderzoek wat bij jou past, wat jij mooi vindt en waar jij je goed bij voelt. Ontdek de voor- en nadelen van dreadlocks. Want er valt veel te leren over deze haarstijl. En als je diep van binnen voelt dat er een ware dreadhead in je zit, dan hoor ik het graag!

In een gesprek gaan we al je wensen bespreken. Wil je liever dunne dreads of juist dikke knakkers? Wil je losse puntjes of afgeronde dreadlocks? Een goede basis begint bij een juiste vakverdeling, zodat je dreads mooi natuurlijk zullen vallen.

Ik ben opgeleid door Ann-Marie van Seienstyle in Zweden. De werkwijze die ik gebruik is met een toupeerkam en fijne haaknaald, zonder wax of andere chemicaliën. Elke dreadlock wordt met liefde en aandacht gemaakt! De methode van Seienstyle zorgt voor duurzame dreadlocks die het haar de mogelijkheid geeft om op een natuurlijke wijze te krimpen en te groeien. Dit bevorderd het dreadproces tijdens het volwassen worden van je dreadlocks en zorgt voor dreadlocks met karakter.

Je haar moet minstens 15 cm zijn om dreadlocks te kunnen zetten. De duur voor het zetten is tussen de 8 á 12 uur. Dit wordt over minstens twee dagen verdeeld. Tijdens het zetten van je dreads zal ik alle do’s en dont’s geven op het gebied van verzorging.

afspraak maken
Copyright © 2023 Peekaboo Dreadlocks

%d bloggers liken dit: